Overleden dieren

Kom in contact met je overleden dier en koester herinneringen

Het verliezen van een geliefd dier kan een zeer moeilijke ervaring zijn en je kan met veel onbeantwoorde vragen blijven zitten. Of je hebt een intens gemis naar je dier toe. Ik begrijp hoe het aanvoelt en daarom sta ik graag voor je klaar om je te helpen.

Ik help je om contact te leggen met je overleden dier

Bij deze bijzondere sessie ga je jouw overleden dier weer voelen door middel van een geleide meditatiesessie.

Tijdens deze sessie zal ik je helpen de wereld van je geliefde huisdier te betreden, waar je zijn energie kunt voelen, met hem kunt communiceren & waar je alle vragen kunt stellen.
Vertrouw erop dat je mooie en waardevolle boodschappen door krijgt van je dier. Dieren zijn hele liefdevolle wezens – ze maken graag connectie met ons & hun boodschap is altijd liefdevol.


Om de ervaring nog specialer te maken, moedig ik je aan om iets persoonlijks van je overleden dier me te nemen naar de sessie. Dit kan zijn favoriet speelgoed, een kraag of een ander item zijn waar je dier dol op was. Dit zal je helpen om op een dieper niveau contact te maken met jouw dier.


Mocht je van ver komen raad ik je aan om drinken & voedsel me te nemen voor na de sessie. Dit helpt om weer beter te kunnen aarden.

Deze sessie kost €150 euro.

Jazeker! Tijd maakt niet uit, ze willen vast heel graag contact met je maken.

Ook als je geen ervaring hebt met meditatie kan je deze sessie boeken. Ik begeleid je door alles heen.

Dat kan zeker. Ik begeleid je met alle liefde. 

"Deze ervaring was magisch en behoorlijk intens. Nog niet eerder heb ik zo duidelijk contact gevoeld na de dood van mijn hondje. Dit is een ervaring om nooit meer te vergeten."

"Helaas is mijn kat een aantal maanden geleden overleden aan nierfalen, ik voelde me erg schuldig of ik alles wel goed had gedaan. Tijdens deze sessie heb ik een waardevolle ervaring gehad en weet ik nu zeker dat ik de juiste beslissing heb genomen. Het was erg emotioneel maar een onwijs gave ervaring om mee te mogen maken."

"Wat miste ik mijn lieve Pip! Nog steeds, nu op een hele andere manier. Ik weet nu dat ze bij me is, en soms maak ik contact met haar. Ik heb veel gehad aan alle sessies die ik heb gehad bij Shiela, ze is er vanaf het begin bij geweest dat ik Pip heb laten gaan. Shiela is erg menselijk, empathisch en weet je te raken op de juiste manier."

neem contact op​

Heb je een vraag? Neem gerust contact met me op!

Stuur ons een bericht

sheltiespiegel@gmail.com of stuur een DM op Instagram

Volg ons op instagram

Contact Form

Abonneer u op de nieuwsbrief

Word lid van onze groeiende community en ontvang de laatste updates van Sheltiespiegel

Subscription Form