Jaar programma "Back to wisdom"

1 op 1 begeleiding voor een jaar

Stap in het jaarprogramma “Back to wisdom”, een jaar waarin we intensief gaan samenwerken. In dit programma gaan we aan de slag met oude wijsheden om de connectie met je hond te versterken.

Je gaat in dit jaar programma een schat van kennis en ervaringen op doen: Van het verbeteren van jullie (aardse) communicatie & wederzijds begrip tot aan ziel connectie.

Verdiep de connectie met je hond & transformeer je leven

Het is tijd voor actie! Maak je klaar om op een dieper niveau contact te leggen met je hond en een transformatie door te gaan. Als expert op het gebied van zielswerk bij dieren help ik je hier graag bij! Je zult nieuwe inzichten ontvangen, we gaan aan de slag met thema’s waar je tegenaan loopt in je leven, jullie beide ontvangen een healing van het kristal bed: Deze zorgt voor positieve energie, innerlijke rust, traumaverwerking (mocht dat nodig zijn), brengt alle chakra’s in balans, werkt tot op celniveau – bevorderd communicatie tussen gezonde cellen, stress word afgevoerd, het zelf genezend vermogen wordt geactiveerd).

Als je hond een trauma heeft meegemaakt of worstelt met angsten, bieden we gespecialiseerde traumaverwerking en oefeningen die hem helpen zich veilig, kalm en gesteund te voelen. Je ontvangt ook gepersonaliseerde oefeningen die je samen met je hond kunt doen in de salon en thuis, waardoor je band met je fluffy soulmate wordt versterkt.

Schrijf je in voor dit jaar programma en krijg de volgende voordelen:

 • Ontwikkel een diepere verbinding met je hond op spiritueel, fysieke & mentaal niveau
 • Verbeter je intuïtie, verbeter je communicatieve vaardigheden en manifesteer positieve energie in je leven en relatie met je hond
 • Ontvang begeleiding en ondersteuning van mij, als expert op het gebied van ziels werk bij dieren,  met uitgebreide kennis over diercommunicatie, energiewerk en zielsgenezing
 • Ga aan de slag met intensieve zelfreflectie en versterk je emotionele band met je hond
 • Leer alles over je hond & wie hij daadwerkelijk is
 • Krijg helderheid en richting in je leven, samen gaan we aan de slag met je zielsmissie
 • Maak contact met je overleden dieren (als je die hebt)
 • Ontdek de spiegels van je hond en begrijp zijn zielsmissie op aarde
 • Ontvang een gepersonaliseerd boek met een bericht van je hond aan het einde van het jaar
 • Je ontvangt het unieke programma “Soul Love”, een online cursus van 3 maanden
 •  

Inclusief in dit programma

 • Spiritueel Support

  Persoonlijke begeleiding van mij, ik loop graag een klein stukje mee op je pad

 • Werkboek voor thuis

  Je ontvangt een werkboek via de mail. No stress: Geen huiswerk. Gewoon voor de lol 🙂

 • Bond Boosters

  Oefeningen om thuis te doen, waardoor je de band met je hond versterkt en de spirituele band kunt verbeteren

 • Sessies in de salon

  12 sessies in de salon die afgestemd zijn op jullie behoeftes

 • Healing op afstand

  Je ontvangt 3 helende sessies op afstand, wanneer jij & je hond het nodig hebben & om je te supporten in je proces

 • Supporters

  Je krijgt toegang tot een gesloten groep (niet verplicht) met gelijkgestemde. Hier kan je ervaringen delen & supporten we elkaar

 • Online training

  Je ontvangt bij dit jaar programma de unieke online cursus "Soul Love" om thuis mee aan de slag te gaan

Blije mensen maatjes van huisdieren

Dit zeggen anderen:

"De innerlijke reis heeft mijn hond totaal veranderd in positieve zin. Jarenlang heeft mijn hond rondgelopen met een geboorte trauma, ze had heftige verlatingsangst. Sinds ik haar beter begrijp en Shiela traumaverwerking heeft gedaan voor haar is ze veel vrolijker en kan ze alleen thuis zijn!"

"Eigenlijk zijn er geen woorden die mijn 1 op 1 traject beschrijven. Het meest in de buurt komen: Magisch, diep, avontuurlijk. Elke sessie was bijzonder met onverwachte wendingen. Steeds ontdekte ik weer een onbekend stukje van mezelf. Ik ben door Sheltiespiegel gaan staan voor wie ik echt BEN, namelijk spiritueel kunstenares. Diepe dank aan Shiela voor dit mooie traject."

Ik kan bijna niet beschrijven hoe het traject bij Sheltiespiegel was, zó bijzonder was het! De eerste paar sessies waren best zwaar, maar oh zo nodig! Alles viel op z'n plek en later konden we aan de slag met mijn echte doel en zielsmissie. Diep van binnen wist ik al dat dit iets met honden was maar dit was een bevestiging voor mij. Ik sta nu een stuk positiever in het leven en in mijn business. Ook mijn hond Birdie liet zoveel mooie dingen zien. Super bijzonder om dit samen te mogen doen. Mijn traject zit erop maar ik kom zeker nog een keer terug!"

"Shiela is veel meer dan een dierentolk, toen ik bij haar het traject begon, wist ik totaal niet waar ik aan begonnen was. Ik dacht daar alleen te komen voor mijn hondje, maar nu 5 sessies verder ben ik veel meer tot mezelf en mijn gevoel gekomen. Ik ben met haar een pad op gegaan waarvan gelukkig geen weg meer terug is. In deze salon gebeuren er magische dingen, ik wens het iedereen toe om hier eens geweest te zijn. Dankjewel Shiela."

neem contact op​

Heb je een vraag? Neem gerust contact met me op!

Stuur een bericht

sheltiespiegel@gmail.com of stuur een DM op Instagram

Volg ons op instagram

Contact Form

Abonneer op de nieuwsbrief

Word lid van onze groeiende community en ontvang de laatste updates van Sheltiespiegel

Subscription Form