Online cursus
"Soul Love"

Online cursus "Soul Love"

Ben je op zoek naar een diepe oer connectie met jouw hond? Of hebben jullie al een hele goede band maar ben je eraan toe om de diepte in te gaan? Wil je meer leren over je hond, kennis opdoen, gaan voelen en ervaren? Wil je een hart connectie van hart tot hart, van ziel tot ziel? En wil je jezelf beter leren kennen?

Dan nodig ik je uit om deze bijzondere reis te gaan maken. 10 weken lang aan de slag met jezelf & je hond. Ik geloof erin dat honden veel wijsheid bij zich dragen die wij mogen gaan omarmen en mogen gaan ontvangen. Deze bijzondere dieren leven bij ons in huis waar we vrijwel alles voor ze beslissen: Wanneer ze eten, drinken, naar buiten mogen, spelen en in sommige gevallen zelfs slapen.

Het wordt tijd voor verandering. We mogen ons gaan herinneren hoe we een hart connectie maken met dieren, om met ze samen te werken vanuit liefde en begrip. We mogen ons gaan herinneren hoe contact te maken met onze honden vanuit vertrouwen en wederzijds respect.

Door deel te nemen aan Soul Love:

  • Versterk je de band met je hond & met jezelf
  • Je leert anders omgaan met je hond
  • Ga je meer op je gevoel vertrouwen
  • Ga je de ziels connectie met je hond aan
  • Leer je anders omgaan met jezelf & je hond
  • Ben je in staat om ECHT te luisteren naar de behoeftes van je hond
  • Word de hond gezien hoe hij daadwerkelijk is
  • Lukt het jou om te voelen wat je hond nodig heeft
  • Gaan we terug naar de basis – je leert de wijsheid van je hond kennen

Modules

Deze online training is uniek, net als jou & jouw hond!

Sheltiespiegel is uniek in Nederland, eigenlijk wereldwijd. De unieke methode die ik inzet wil ik delen met zoveel mogelijk mensen & daar hoort een unieke training bij. Iedereen is uniek en zo zijn jullie dat ook.

Alles is energie – dus ook geld

De investering van deze unieke training kost in totaal €508.

Misschien voelt dat als veel geld, weet dat geld een energie uitwisseling is en dat je dit geld in de relatie met je hond stopt! Als je dit investeert in de relatie met je hond is dat alleen maar heel erg krachtig.

Mijn zielsmissie is om mens & dier in contact te laten komen vanuit gevoel, vertrouwen en wederzijds respect. Ik kan niet wachten om je te mogen ontvangen in de online leeromgeving! <3

Je houd levenslang toegang.

Dat kan zeker! Je kan de gehele cursus op je eigen tempo volgen, het maakt dus niet uit of je sneller of langzamer dan 3 maanden bent.

Dat snap ik! Soul Love is een uniek programma met nieuwe informatie & kennis. Mocht je twijfelen dan kan je altijd starten met de online training “Connect”

Mocht je aan alles voelen dat je dit unieke programma wilt doen – stuur me dan een mail met je verhaal. We kijken wat er mogelijk is & komen er vast uit. 

Relax! Dat is ook juist de bedoeling van dit programma. Er moet al zoveel, dit heeft ook invloed op onze honden. Tijdens dit programma mag je juist vertragen.

Blije mensen maatjes van huisdieren

Dit zeggen anderen:

"Deze online training heeft het leven van mij en mijn hond Yara totaal veranderd. De meditaties zijn diepgaand, de oefening prettig. Echt, iedereen zou deze online training moeten doen."

"De beste online cursus die ik ooit samen met mijn hond heb gedaan. Wat heb ik veel moeten huilen; Van geluk en soms ook weleens van verdriet. De verbinding die ik nu voel met mijn hond is anders maar op een zeer positieve manier. Mijn hond was altijd erg onrustig maar na de training heeft mijn hond veel meer rust gevonden en slaapt hij heerlijk door. Bedankt Shiela, voor deze bijzondere training."

"De nieuwe kennis, bijzondere ceremonies die je vanuit je woonkamer kan doen, de prettige meditaties; Er gaat een wereld voor je open. Er waren heel veel dingen die ik nog helemaal niet wist over honden. Interessant om te weten wat voor een ziel je in huis hebt en hoe we ons kunnen verbinden met hun. Ik deed de training met mijn 2 honden en ook mijn kat deed mee, een absolute aanrader!!

"Shiela is veel meer dan een dierentolk, toen ik bij haar het traject begon, wist ik totaal niet waar ik aan begonnen was. Dat alleen al was zo bijzonder dat het hele mijn leven heeft veranderd. Daarna ben ik ook Soul Love gaan doen en dit programma is weer zoals ik van Shiela gewend ben; Diepgaand en waardevol. Ben erg blij dat ik bij Shiela terecht ben gekomen en raad het iedereen aan."

neem contact op​

Heb je een vraag? Neem gerust contact met me op!

Stuur een bericht

sheltiespiegel@gmail.com of stuur een DM op Instagram

Volg ons op instagram

Contact Form

Abonneer op de nieuwsbrief

Word lid van onze groeiende community en ontvang de laatste updates van Sheltiespiegel

Subscription Form