Innerlijke reis

Ik neem je mee in de innerlijke wereld van je hond

Ervaar de innerlijke wereld van je hond en ontdek zijn gevoelens en emoties in verschillende situaties. Hoe ervaart jouw de hond de wereld, wat wilt hij je laten weten, hoe zijn bepaalde situaties geweest voor hem? Op al deze vragen krijg jij antwoord!

Tijdens de sessie

Ben je benieuwd naar wat jouw hondenmaatje ervaart, of er trauma’s spelen of ben je gewoon nieuwsgierig wat je hond te vertellen heeft?

Altijd al benieuwd geweest waarom je hond zoveel uitdaging heeft met alleen zijn?

Waarom je hond maar niet wilt eten en je hebt al zoveel geprobeerd?

Of heb je andere vragen over gedrag dat onverklaarbaar is?

Het kan zijn dat dit gedrag ontstaan is door een onverwerkte trauma. Dit kan zowel uit dit leven als een vorig leven zijn.

Via de innerlijke reis kunnen we samen ontdekken door middel van meditatie waar de hond last van heeft en waar trauma’s vandaan komen. Daarnaast gaan we samen aan de slag met traumaverwerking en ontvangt de hond een healing van het kristal bed.

Elke hond heeft waardevolle boodschappen waar je iets mee kan, ik ben graag de stem en vertaler van jouw hond.

Mocht jouw hond geen traumatische ervaringen hebben, ook dan ben je van harte welkom.

Vind je na de innerlijke reis mijn werkwijze prettig en heb je behoefte hebben om verder & dieper te gaan verbinden met je hond, je eigen reis ontdekken met de hond als coach en samen aa de slag willen gaan – dan is het traject “Van ziel tot ziel” echt iets voor jullie!

De innerlijke reis kost €150. 

De innerlijke reis duurt anderhalf tot 2 uur. 

De innerlijke reis is in de salon en kan enkel gedaan worden in de salon zelf.

Nee, in de salon zijn er nooit andere honden aanwezig.

De innerlijke reis is geschikt voor elke hond. We doen alles op het tempo van de hond en gaan niets forceren. 

Extra informatie

Neem voor de innerlijke reis iets lekkers mee voor jezelf en je hond wat je na de sessie kan eten. We werken met hoge energieën waardoor het belangrijk is om weer goed te aarden, voeding helpt hierbij.                                                                                                                                                                Voor je hond kan het helpen als je een kleedje/mandje/speeltje mee brengt waar de geur van je hond aan zit. Dit helpt dat je hond eerder kan ontspannen in de salon.

"De innerlijke reis heeft mijn hond totaal veranderd in positieve zin. Jarenlang heeft mijn hond rondgelopen met een geboorte trauma, ze had heftige verlatingsangst. Sinds ik haar beter begrijp en Shiela traumaverwerking heeft gedaan voor haar is ze veel vrolijker en kan ze alleen thuis zijn!"

"Mij hond en ik hadden al een goede band maar door de innerlijke reis is dit zeker nog meer versterkt. Sheltiespiegel is een enorme aanrader, ik gun het iedereen om naartoe te gaan."

"Ik had direct een goed gevoel bij Shiela en nog steeds onder de indruk van wat ze heeft gedaan. Mijn reu was echt op zijn gemak. Ik heb veel respect voor het werk wat Shiela doet, aanrader!!"

"Toen ik onderweg was naar Kloetinge voor de innerlijke reis had ik geen idee wat me te wachten stond. Ik was bang dat mijn hond alleen maar meer gestrest zou raken van de hele rit, het bezoek en de sessie. Maar niks was minder waar. Shiela deed het fantastisch, ons meisje was helemaal zen na de sessie. We moesten 2 uur rijden maar het was het meer dan waard!"

"Sheltiespiegel is geweldig. Al meerdere sessie gehad voor ons mannetje wat helaas erg getraumatiseerd is maar we boeken elke keer weer voortgang."

neem contact op​

Heb je een vraag? Neem gerust contact met me op!

Stuur een bericht

sheltiespiegel@gmail.com of stuur een DM op Instagram

Volg ons op instagram

Contact Form

Abonneer op de nieuwsbrief

Word lid van onze groeiende community en ontvang de laatste updates van Sheltiespiegel

Subscription Form