Traject "Van ziel tot ziel"

Klaar om connecten met je hond?

Ervaar de innerlijke wereld van je hond en ontdek hoe je hond zich voelt. Tijdens dit traject ga je voelen wat verbinding op zielsniveau inhoud. Ik begeleid je graag bij dit unieke proces waarin ik de stem en vertaler ben van de hond.

Stap in bij deze speciale spirituele reis met je hond of Gift als je coach!

Stel je voor dat je een diepere band opbouwt met je hond, een die verder gaat dan woorden en dat deze connectie de ziel raakt. Deze bijzondere ervaring is uniek, speciaal & anders dan al het andere in de wereld, omdat het is afgestemd op jou en je geliefde hond.

Samen ontdek je nieuwe hoogten van persoonlijke groei en voldoening, terwijl je de band met je harige/fluffy maatje versterkt. Ben je klaar om met deze uniek reis te beginnen?

Een holistische reis van zelfontdekking samen met je hond

Klaar voor een transformerende ervaring voor zowel jou als je fluffy maatje?

Door meditaties, oefeningen en energiegenezing op maat maak je op een zielsniveau verbinding met je hond en ontwikkel je zo een diepere band.

Je krijgt van mij tools op maat zoals drukpunten, het balanceren van de chakra’s d.m.v. het kristal bed & communicatie met dieren. Dit gaat helpen je hond beter te begrijpen en contact mee te maken.

Samen ontdekken we de kracht, talenten en de zielsmissie van jou & jouw hond. Zo kunnen jullie vertrouwen en bouwen op elkaar. Niet alleen op aards niveau… Maar ook zeker op zielsniveau.

Voel je een JA?! Super tof! Ga mee op reis van zelfontdekking en laat je hond je coach zijn.

Meditatieve binding

Welkom bij ons exclusieve coachingprogramma voor huisdieren, ontworpen om jou en je harige vriend te helpen ultiem welzijn en evenwicht te bereiken. Hier zijn enkele hoogtepunten van onze diensten:

 
 • Sessie

  6 één-op-één sessies in de salon (verlenging mogelijk)

 • Eigen tempo

  Het gehele traject is op jullie unieke tempo

 • Huiswerk

  Ontvang het online programma "Connect" zodat jullie ook thuis aan de slag kunnen

 • Coaching

  Coaching op maat

 • Comfort

  Neem iets vertrouwds mee voor de hond (denk aan kleedje, speeltje)

 • Vers drinkwater

  Geheeld drinkwater is aanwezig voor de hond

 • Duur

  1.5 tot 2 uur per sessie

 • Flex betaling

  Kosten: €125 per sessie of €750 in 1x

 • Pinnen

  Je kan pinnen in de salon

De sessie

Ervaar de ultieme en unieke band met je hond! We raden aan om wat voedsel mee te nemen voor zowel jezelf als je hond na de sessie. Dit helpt om weer te kunnen aarden.

Om je hond te helpen ontspannen, vergeet niet om iets mee te nemen waar zijn eigen geur aan zit. Dit helpt de hond om zich eerder veilig te voelen. 

Blije mensen maatjes van huisdieren

Dit zeggen anderen:

"De innerlijke reis heeft mijn hond totaal veranderd in positieve zin. Jarenlang heeft mijn hond rondgelopen met een geboorte trauma, ze had heftige verlatingsangst. Sinds ik haar beter begrijp en Shiela traumaverwerking heeft gedaan voor haar is ze veel vrolijker en kan ze alleen thuis zijn!"

"Eigenlijk zijn er geen woorden die mijn 1 op 1 traject beschrijven. Het meest in de buurt komen: Magisch, diep, avontuurlijk. Elke sessie was bijzonder met onverwachte wendingen. Steeds ontdekte ik weer een onbekend stukje van mezelf. Ik ben door Sheltiespiegel gaan staan voor wie ik echt BEN, namelijk spiritueel kunstenares. Diepe dank aan Shiela voor dit mooie traject."

Ik kan bijna niet beschrijven hoe het traject bij Sheltiespiegel was, zó bijzonder was het! De eerste paar sessies waren best zwaar, maar oh zo nodig! Alles viel op z'n plek en later konden we aan de slag met mijn echte doel en zielsmissie. Diep van binnen wist ik al dat dit iets met honden was maar dit was een bevestiging voor mij. Ik sta nu een stuk positiever in het leven en in mijn business. Ook mijn hond Birdie liet zoveel mooie dingen zien. Super bijzonder om dit samen te mogen doen. Mijn traject zit erop maar ik kom zeker nog een keer terug!"

"Shiela is veel meer dan een dierentolk, toen ik bij haar het traject begon, wist ik totaal niet waar ik aan begonnen was. Ik dacht daar alleen te komen voor mijn hondje, maar nu 5 sessies verder ben ik veel meer tot mezelf en mijn gevoel gekomen. Ik ben met haar een pad op gegaan waarvan gelukkig geen weg meer terug is. In deze salon gebeuren er magische dingen, ik wens het iedereen toe om hier eens geweest te zijn. Dankjewel Shiela."

neem contact op​

Heb je een vraag? Neem gerust contact met me op!

Stuur ons een bericht

sheltiespiegel@gmail.com of stuur een DM op Instagram

Volg ons op instagram

Contact Form

Abonneer op de nieuwsbrief

Word lid van onze groeiende community en ontvang de laatste updates van Sheltiespiegel

Subscription Form